skip to Main Content
+31 (6) 38 77 37 40

Tapijtreinging Rotterdam

Voor het reinigen van uw tapijt in Rotterdam bent u bij Fleur’s Tapijtreiniging aan het juiste adres! Door ons team van specialisten zorgen we ervoor dat al het vuil verwijderd wordt. Wilt u dat uw tapijt gratis opgehaald en gebracht wordt? Maak dan gebruik van onze breng- en haalservice! Bekijk nu de mogelijkheden.

Uw tapijt laten reinigen

Wilt u graag uw tapijt laten reinigen door een expert? Fleur’s Tapijtreiniging in Rotterdam geeft uw tapijt of vloerkleed een nieuw leven. Door het dagelijks gebruik van uw tapijt of vloerkleed kan het voorkomen dat dit viezigheid met zich meebrengt. Door uw tapijt te laten reinigen zorgen wij ervoor dat al het vuil, bacteriën, huisstofmijt, zichtbare vlekken en vieze geurtjes uit uw tapijt verwijderd worden. Fleur’s Tapijtreiniging in Rotterdam komt daarom graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Waarom Fleur’s tapijtreiniging?

Fleur’s Tapijtreiniging verzorgt het reinigen van uw tapijt van A tot Z. Uw kleed wordt gratis opgehaald en weer teruggebracht door onze breng- en haalservice. Bij Fleur’s Tapijtreiniging nabij Rotterdam geven wij om het milieu. Om die reden gebruiken wij uitsluitend producten die 100% milieuvriendelijk zijn. U kunt bij ons terecht voor professionele tapijtreiniging in Rotterdam. Wij werken met een eigen was- en droogruimte, waarbij we uw tapijt op een professionele en efficiënte manier laten reinigen in Rotterdam. Wij vinden het daarbij belangrijk dat u tevreden bent met de tapijtreiniging. Daarom zijn wij pas tevreden als u dit ook bent!

Tapijten en kleden reinigen

U kunt bij ons diverse tapijten of kleden laten reinigen in Rotterdam. Voor een ultieme dieptereiniging van uw tapijt of vloerkleed vragen wij u welk soort tapijt of vloerkleed u heeft. Wij passen hier de tapijtreiniging in Rotterdam op aan, zodat de kwaliteit van uw tapijt wordt gewaarborgd. U kunt onder andere de volgende tapijten laten reinigen:

  • Perzisch
  • Kilim
  • Balkan
  • Karpet
  • Wollen
  • Synthetische
  • Viscose
  • Hoogpolig
  • Vaste tapijten

Naast het reinigen van uw tapijt, staan we ook klaar voor de reiniging van vloerkleden, vloerbedekking of uw gestoffeerde trap! Woont u buiten Rotterdam? Wij zijn er voor tapijtreiniging in de omgeving van Rotterdam, Hilversum of Den Haag.

Uw tapijtreiniging in Rotterdam? Vraag een offerte aan!

Welk tapijt of vloerkleed wilt u graag laten reinigen? Onze specialisten van Fleur’s Tapijtreiniging in Rotterdam staan voor u klaar! Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook! Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 06 38 77 37 40 of door het contactformulier in te vullen! U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen voor uw tapijtreiniging in Rotterdam!

Whatsapp

Contact / offerte

Stuur heel simpel via whatsapp een foto van het tapijt voor de prijsopgave. Het contact formulier invullen op de website kan natuurlijk ook.

Afbeelding2

Ophalen

Een van onze vakmannen komt het tapijt ‘coronaproof’ mét mondkapje ophalen op de afgesproken tijd en dag.

Afbeelding3

Reinigen

We gaan uw tapijt reinigen met onze biologische producten. Dit gaat in de volgende stappen; voorinspectie, stofzuigen, wassen, zepen en weer wassen.

Afbeelding4

Drogen

Nog even geduld, bijna klaar! We laten uw tapijt drogen op natuurlijke wijze in onze droogruimte en stofzuigen het tapijt dan voor de laatste keer.

Vervoer

Terugbrengen

Wij komen uw schoon en fris gewassen tapijt weer terugbrengen op de afgesproken dag en tijdstip.

Afbeelding6

Recensie

Na ontvangst horen wij heel graag uw mening!

Back To Top