skip to Main Content
+31 (6) 38 77 37 40

Meubelreinging Rotterdam

Voor meubelreiniging in Rotterdam kunt u bij ons terecht! Fleur’s Tapijt & Meubelreiniging in Rotterdam is gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten meubels. Wilt u dat uw meubels er weer goed uit zien en fris ruiken? Wij maken het voor u waar. Door onze vakkundige specialisten, bent u verzekerd van hoge kwaliteit meubelreiniging in Rotterdam. Bekijk hoe we uw meubels een nieuw leven in kunnen blazen!

Diverse meubels gereinigd

Voor het laten reinigen van uw meubels bent u bij Fleur’s Tapijt & Meubelreiniging aan het juiste adres. Wij zijn er onder andere voor het reinigen van uw bank of stoelen in Rotterdam. Daarnaast kunt u bij Fleur’s Tapijt & Meubelreiniging in Rotterdam ook uw matras of andere bekleding laten reinigen. Voor het reinigen van diverse soorten meubels is kennis en kunde nodig. Daarom komen we allereerst graag met u in contact om welke meubels het gaat, zodat we hier onze professionele meubelreiniging in Rotterdam op kunnen toepassen!

Meubelreiniging in Rotterdam aan huis

De meubelreiniging doen wij aan huis in Rotterdam. Hierdoor voorkomt u een lange wachttijd en heeft u de meubels weer direct tot uw beschikking. Om ervoor te zorgen dat wij de juiste middelen gebruiken voor de meubelreiniging in Rotterdam, komen we graag met u in contact. Wij spreken graag met u de wensen door, waarna we een afspraak in kunnen plannen voor de meubelreiniging in Rotterdam! Woont u buiten Rotterdam? Wij zijn er voor meubelreiniging in de omgeving van Rotterdam, Hilversum of Den Haag.

Reinigen, ontgeuren en waarborgen

Uw meubels kunnen in de loop van de tijd veel vuil bevatten zonder dit altijd met het blote oog te zien is. Denk aan zichtbare vlekken en kringen of juist onzichtbaar vuil zoals huidvet, transpiratie en huisstofmijt. Meubelreiniging van uw meubels in Rotterdam is daarom ook belangrijk wanneer er geen ‘zichtbare’ vlekken zijn. Daarnaast kan het ook zijn dat er gemorst is op de meubels. Dit kan er niet alleen voor zorgen dat het verkleurd, maar het kan ook een vies geurtje achter laten. Bij Fleur’s Tapijt & Meubelreiniging in Rotterdam zorgen we er daarom niet alleen voor dat deze gereinigd worden, maar ook dat uw meubels ontgeurt worden. Na het reinigen en ontgeuren, streven wij ernaar dat de meubelreiniging in Rotterdam niet voor niks is geweest. Wij willen natuurlijk dat de kwaliteit van de tapijtreiniging wordt gewaarborgd. Om aantasting van het materiaal te voorkomen en vlekken beter te kunnen verwijderen kunnen wij uw meubels ook impregneren.

Laat uw meubels reinigen door Fleur’s Tapijt & Meubelreiniging

Welke meubels kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij fleuren uw meubels graag voor u op! Voor het reinigen van uw meubels komen we graag bij u langs in Rotterdam. Heeft u allereerst nog vragen over de meubelreiniging in Rotterdam? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 38 77 37 40 of door het contactformulier in te vullen! Laat uw meubels reinigen door Fleur’s Tapijt & Meubelreiniging in Rotterdam.

Whatsapp

Contact / offerte

Stuur heel simpel via whatsapp een foto van het tapijt voor de prijsopgave. Het contact formulier invullen op de website kan natuurlijk ook.

Afbeelding2

Ophalen

Een van onze vakmannen komt het tapijt ‘coronaproof’ mét mondkapje ophalen op de afgesproken tijd en dag.

Afbeelding3

Reinigen

We gaan uw tapijt reinigen met onze biologische producten. Dit gaat in de volgende stappen; voorinspectie, stofzuigen, wassen, zepen en weer wassen.

Afbeelding4

Drogen

Nog even geduld, bijna klaar! We laten uw tapijt drogen op natuurlijke wijze in onze droogruimte en stofzuigen het tapijt dan voor de laatste keer.

Vervoer

Terugbrengen

Wij komen uw schoon en fris gewassen tapijt weer terugbrengen op de afgesproken dag en tijdstip.

Afbeelding6

Recensie

Na ontvangst horen wij heel graag uw mening!

Back To Top